KINO WORKSHOP FOR Sitael - Mola di Bari (BA)
Ottobre 2012

KINO WORKSHOP FOR Sitael - Mola di Bari (BA)

The operation, which involved our study focused mainly on the definition of an elegant "shell" and at the same time technologically advanced that it contained high levels of sustainability.
In fact, our task comes just after a team of professionals appointed by the Customer already had obtained the views of the local municipality for the implementation of manufacturing warehouses. Kino Workshop, therefore, sought to convey a unique design in respect for the environment with energy self-sufficiency, using Intensive green Mediterranean scrub arranged on roof gardens and solar lines with the use of alternatives to traditional skylights for sheds absolutely dispersants. Binding of the entire operation of "make-up" has been the use of ventilated facades microperforated zinc-titanium and aluminum have also made ​​possible the passage of all the systems in a simple and hidden, however, very low maintenance factor.
Chimera | Creative web agency